A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Новини

Відзначено Міжнародний день числа «Пі» у ЗЗСО Кобеляччини

 14 березня у світі щорічно відзначається одне з найнезвичайніших свят – Міжнародний день числа «Пі». З цим числом учні та учениці молодших класів школи вперше зустрічаються, коли починають вивчати коло. Число «Пі» – це математична константа, що виражає відношення довжини кола до довжини її діаметра. У цифровому виразі “Пі” починається як 3,141592… і має нескінченну математичну тривалість https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/Pi-unrolled-720.gif

15:50 18.03.2024

Літстудія. Художня енергетика «Кобзаря»

Другу ресурсну березневу зустріч «Художня енергетика «Кобзаря» з нагоди 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, видатного українського поета, художника, мислителя, який став для української нації не лише генієм, а й ідеологом та пророком, проведено Кобеляцьким ЦПРПП  спільно із Запорізьким ОІППО. Переглянути захід можна за покликанням https://www.youtube.com/watch?v=LXWgba1n1Z4

10:59 18.03.2024

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською стартувала комунікаційна кампанія. Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.

14:45 15.03.2024

Організація роботи з дитячою книгою у закладі дошкільної освіти

13 березня 2024 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбувся онлайн-семінар для вихователів закладів дошкільної освіти Кобеляцької міської ради з проблеми «Організація роботи з дитячою книгою у закладі дошкільної освіти. Виховання майбутнього читача». До заходу приєдналися і працівники Кобеляцької бібліотеки для дітей.

15:00 14.03.2024

ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування

07 березня 2024 року у парку імені Богдана Хмельницького проведено змагання спортивного орієнтування у рамках ІІ (територіального) етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» між закладами загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради. 

09:09 12.03.2024

Практичне втілення новацій НУШ "Навчання через дослідження". НУШ прямує в 7 клас

5 лютого 2024 року проведено онлайн-зустріч "Практичне втілення новацій НУШ "Навчання через дослідження" з учителями фізики ЗЗСО Полтавщини за сприяння Кобеляцького ЦПРПП. Пропонуємо запис зустрічі https://drive.google.com/.../1vOth00S5plEv-So.../view... 

16:14 11.03.2024

ІІІ Міжнародне заняття доброти

Одним з джерел добра та позитиву для дітей вже традиційно є Міжнародне заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. З 26 лютого по 01 березня 2024 р. діти та працівники закладів дошкільної освіти Кобеляцької міської ради долучились до проведення ІІІ Міжнародного «Заняття доброти» Благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа», яке традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України.

11:57 06.03.2024

Психологічні посиденьки

 27 лютого 2024 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено психологічні посиденьки для працівників психологічної служби Кобеляччини з проблеми «Ресурси та психологічна підтримка всіх учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану». Колкова С.А., консультант Центру, провела ранкове коло, під час якого педагоги висловлювали побажання, знайомилися ближче. Вправи «Знайомство», «Це чудово!», «Ігрове опитування», «Літачок з побажанням» налаштували учасників зібрання на позитивний та робочий лад.

13:29 29.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень