A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Новини

ІІІ Міжнародне заняття доброти

Одним з джерел добра та позитиву для дітей вже традиційно є Міжнародне заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. З 26 лютого по 01 березня 2024 р. діти та працівники закладів дошкільної освіти Кобеляцької міської ради долучились до проведення ІІІ Міжнародного «Заняття доброти» Благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа», яке традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України.

11:57 06.03.2024

Психологічні посиденьки

 27 лютого 2024 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено психологічні посиденьки для працівників психологічної служби Кобеляччини з проблеми «Ресурси та психологічна підтримка всіх учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану». Колкова С.А., консультант Центру, провела ранкове коло, під час якого педагоги висловлювали побажання, знайомилися ближче. Вправи «Знайомство», «Це чудово!», «Ігрове опитування», «Літачок з побажанням» налаштували учасників зібрання на позитивний та робочий лад.

13:29 29.02.2024

Нарада з підготовки та проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування

21 лютого 2024 року проведено онлайн-нараду з учителями фізичної культури ЗЗСО з підготовки та проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед команд учнів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради у 2023-2024 навчальному році зі спортивного орієнтування за сприяння Кобеляцького ЦПРПП.

13:14 29.02.2024

Жіноча команда «Лідер» Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи здобули перемогу

Днями жіноча команда «Лідер» Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи подолавши нелегкий шлях довжиною у 2800 кілометрів прибула до Італії у місто Ф'юджі для участі у міжнародному турнірі  з футболу серед жіночих команд.

08:48 28.02.2024

ЛітСтудія «Вивчаючи Шевченка» з Григорієм Клочеком

22 лютого 2024 року проведено першу ресурсну зустріч «Кирило-Мефодіївське товариство. Про цикл поезій «В казематі» з Григорієм Дмитровичем Клочеком, українським вченим-літературознавцем, доктором філологічних наук, членом Спілки письменників України, шевченкознавцем. Переглянути  захід можна за покликанням  https://youtu.be/SZufgK9TW5Y

14:29 27.02.2024

ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу

19 лютого 2024 року на базі Кобеляцької ДЮСШ проведено змагання з футзалу серед юнаків у рамках ІІ (територіального) етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» між закладами загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради. У змаганнях взяли участь 6 команд (53 учасники) Шенгурівського, Кобеляцького №2, Кобеляцького №1 ліцеїв та Кобеляцького ліцею Полтавської обласної ради, Кобеляцької №3 та  Бродщинської гімназій.

16:03 19.02.2024

Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення

17 лютого року на базі Кобеляцького опорного закладу ліцей №1 відбулося навчання асистентів учителів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької громади за програмою підвищення кваліфікації "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення" у межах підтримки відновлення освіти України фундацією The LEGO Foundation (керівниця# Оксана Рома ), ПАНО імені Остроградського #Вадим Пилипенко, #Марина Крилевець).

14:17 19.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень