A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Новини

Семінар-навчання для керівників ЗЗСО "Діагностичний інструментарій виявлення та подолання освітніх втрат"

15 грудня 2023 р. в режимі онлайн проведено  семінар-навчання для керівників ЗЗСО "Діагностичний    інструментарій виявлення та подолання освітніх втрат". Світлана Левченко, директор Кобеляцького ЦПРПП, ознайомила учасників заходу з підходами до виявлення та подолання освітніх втрат учнів.

15:47 22.12.2023

Гуманітарна допомога від Товариства Червоного Хреста

Сьогодні представники Товариства Червоного Хреста, а це голова Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ірина  Плюсніна та волонтерка Товариства, яка координує  роботу у Кобеляцькій громаді, Вікторія Омеляненко передали на заклади освіти Кобеляцької міської ради  аптечки першої допомоги ICRC.

11:08 22.12.2023

Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення

 09 та 10 грудня 2023 року вчителі початкових класів ЗЗСО Кобеляцької міської ради стали учасниками курсів підвищення кваліфікації "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення".  Разом з тренеркою Яною Халімон педагоги творчо взаємодіяли, активно досліджували ефективні стратегії НУШ, шукали способи реалізації діяльнісного підходу, поновлювали свої ресурси. А головне - в активній діяльності, працюючи в групах, ділилися досвідом роботи та набули новий. Класоводи подорожували картою України, написали "Лист турботи про себе", наповнили "Наплічник учителя" новими ідеями, практичними матеріалами.

13:45 11.12.2023

СТАЄМО СИЛЬНІШИМИ РАЗОМ: онлайн-марафон для освітян Полтавщини

У межах швейцарсько-українського проєкту “DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти”, Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського 11-15 грудня 2023 року проведе онлайн-марафон для освітян Полтавщини “Стаємо сильнішими разом”. Попередня реєстрація слухачів до 08 грудня 2023 року: https://docs.google.com/.../1fTYzjHv63pJ.../edit

15:27 05.12.2023

Онлайн-курси з освітніх втрат

Запустили онлайн-курси із подолання освітніх втрат.  Учителі та освітні управлінці можуть пройти курси безоплатно на платформі «О.університет»: https://bit.ly/47d4M3t   Програму запустила Освіторія в партнерстві з UNICEF Ukraine, Міністерство освіти і науки України та за підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE) та уряду Японії.  Це навчання спрямоване на вчителів початкової школи, учителів математики (5–11 класи), учителів української мови та літератури (5–11 класи), а також керівників закладів освіти.

13:43 28.11.2023

Національний тиждень читання

Колеги, долучаймося‼️ Державна установа «Український інститут книги» з 04 грудня 2023 року до 10 грудня 2023 року проводить Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання», мета якої — консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду. Цьогоріч гасло Акції — «Бути своїми», що означає зв’язок між поколіннями, подолання віддалі (котра насправді умовна) між відомими літераторами й нами, читачами, а також розуміння досвіду тих голосів, котрі подібні виклики часу вже пройшли.

13:34 28.11.2023

Співпраця з Державною службою якості освіти – необхідний дієвий механізм взаємодії щодо професійного зростання освітян

 На запит Комунальної установи «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників Кобеляцької міської ради Полтавської області» (директор Світлана Левченко) 23 листопада 2023 року Державною службою якості освіти у Полтавській області (начальник управління Юрій Кращенко) проведено семінар-тренінг на базі ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області» та семінар-практикум у залі засідань відділу освіти Кобеляцької міської ради для педагогічних працівників Кобеляччини.

15:38 24.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень