A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Новини

У закладах загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради пройшли заходи до Дня пам’яті жертв голодоморів

      Голодомори - страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Щоб не повторилися такі події, молоде покоління повинні знати і пам’ятати про них. Українці вижили і не забули.

16:10 29.11.2022

Психологічна допомога дітям дошкільного та молодшого шкільного віку у період воєнного/післявоєнного часу

        23 листопада 2022 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено методичний діалог «Психологічна допомога дітям дошкільного та молодшого шкільного віку у період воєнного/післявоєнного часу». Захід пройшов у дистанційному форматі. На зустріч були запрошені педагогічні працівники закладів дошкільної освіти, Інклюзивно-ресурсного центру, Будинку дитячої та юнацької творчості ім. М.Касьяна; вчителі початкових класів, працівники психологічної служби закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради. Тематика майстер-класів охопила широкий спектр актуальних сьогодні потреб дітей, педагогів та батьків у психологічній підтримці.

08:33 27.11.2022

День Гідності та Свободи у закладах освіти Кобеляцької міської ради

       З нагоди Дня Гідності та Свободи у закладах освіти громади відбулись тематичні заходи. У всіх гімназіях та ліцеях  проведені уроки гідності та мужності «Україна – країна гідності і свободи».

12:43 23.11.2022

Методична онлайн нарада з виховної роботи

27 жовтня 2022 року на базі КУ « Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» було проведено методичну онлайн-нараду «Організація виховної роботи в умовах воєнного стану» з заступниками директорів з виховної роботи та педагогами організаторами закладів загальної середньої освіти Кобеляцької ТГ.

12:55 11.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень