A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Новини

Наші спортсмени гідно представили Кобеляцьку громаду на змаганнях

08 грудня 2022 року начальник відділу освіти Кобеляцької міської ради Дмитро ЖУГАН привітав спортсменів відділення пауерліфтингу  з перемогою та вручив кожному учаснику грамоти Федерації пауерліфтингу Полтавської області.

09:11 09.12.2022

Діти Кобеляцької громади ініціативні та неперевершені !!!

З метою підняття  бойового духу підрозділів Збройних Сил України, які виконують завдання із захисту суверенітету і територіальної цілісності України в умовах повномасштабної збройної агресії російської федерації, в рамках комунікаційної кампанії «Вірю в Збройні Сили України» учні  Кобеляцької громади долучилися до заходів зі створення оберегів До Дня Збройних Сил України та Дня Сухопутних військ Збройних Сил України.

15:49 08.12.2022

Підсумки зонального етапу обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

17 листопада 2022 року проведено заключний етап ХХХ обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім». Конкурс-огляд відбувався у заочному форматі.

15:55 06.12.2022

Фінальні змагання Чемпіонату дитячо-юнацької футзальної ліги Полтавської області

29 листопада в  м. Лубни відбулися фінальні змагання Чемпіонату дитячо-юнацької  футзальної ліги Полтавської області серед команд юнаків 2011 р.н. До фіналу потрапили 4 команди: ДЮСШ м. Лубни, ДЮСШ м. Миргород, ДЮСШ м. Кобеляки (тренер С. Калитка), ДЮСШ «Молодь» м. Полтава. Змагання пройшли за коловою системою. Кобеляцькі футзалісти в першій грі з командою суперників з ДЮСШ «Молодь» м. Полтава зіграли з рахунком 2:8. Другу гру програли 1:9 команді з ДЮСШ Лубни. В третій грі вибороли перемогу у команди з ДЮСШ з м. Миргород з рахунком 0:3. За результатом ігор команда ДЮСШ Кобеляки зайняла 3 місце. Кращим гравцем змагань було визнано Попругу Петра.

09:27 06.12.2022

«СТАНЬ ПОМІТНИМ!»

Учні перших класів закладів освіти Кобеляцької міської ради отримали флайтери, які допоможуть їм стати видимими на дорозі, особливо в цей тривожний час. Аби попередити випадки травмування дітей на дорозі, Полтавська обласна рада в межах акції "Стань помітним" передає світловідбиваючі  елементи першачкам громад Полтавщини.

15:38 05.12.2022

Шкільні набори від UNICEF

Представники Кобеляцької міської  ради передали чергові шкільні набори  від Штабу з питань надання населенню гуманітарної допомоги Полтавської ОВА для учнів закладів освіти Кобеляцької міської ради.

15:29 05.12.2022

СТАРТУВАВ ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ У ЗЗСО КОБЕЛЯЦЬКОЇ ГРОМАДИ

      19 листопада 2022 року стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, учасниками якого є переможці І (шкільного) етапу олімпіад.

12:17 01.12.2022

У закладах загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради пройшли заходи до Дня пам’яті жертв голодоморів

      Голодомори - страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Щоб не повторилися такі події, молоде покоління повинні знати і пам’ятати про них. Українці вижили і не забули.

16:10 29.11.2022

Психологічна допомога дітям дошкільного та молодшого шкільного віку у період воєнного/післявоєнного часу

        23 листопада 2022 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено методичний діалог «Психологічна допомога дітям дошкільного та молодшого шкільного віку у період воєнного/післявоєнного часу». Захід пройшов у дистанційному форматі. На зустріч були запрошені педагогічні працівники закладів дошкільної освіти, Інклюзивно-ресурсного центру, Будинку дитячої та юнацької творчості ім. М.Касьяна; вчителі початкових класів, працівники психологічної служби закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради. Тематика майстер-класів охопила широкий спектр актуальних сьогодні потреб дітей, педагогів та батьків у психологічній підтримці.

08:33 27.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень