A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Інструктивно-методична нарада з учителями іноземної мови

Дата: 14.09.2022 20:22
Кількість переглядів: 13

08.09.2022 проведено інструктивно-методичну нараду з учителями іноземної мови в режимі онлайн. Організатор заходу – Світлана Левченко, директор КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників Кобеляцької міської ради Полтавської області».

Олена Концаренко, керівник професійної спільноти учителів іноземної мови, зосередила увагу учасників заходу на особливостях вивчення іноземної мови у 2022-2023 навчальному році:

- оцінюванні навчальних досягнень учнів 1-4 класів, які здобувають освіту відповідно до Державного стандарту початкової освіти;

- організації навчання та оцінюванні навчальних досягнень учнів 5-их класів, які здобувають освіту відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти;

- веденні шкільної документації;

- організації освітнього середовища;

- безкоштовних онлайн-ресурсах для організації дистанційного навчання.

Тетяна Масич, учитель англійської мови ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара», поділилася досвідом роботи щодо формування іншомовної компетентності в початковій та базовій НУШ, забезпечення наступності початкової та основної школи у викладанні англійської мови.

Світлана Льовіна, практичний психолог ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара», познайомила учителів англійської мови з психологічними аспектами організації освітнього процесу в умовах воєнного/післявоєнного стану, з психологічною скарбничкою вчителя у процесі навчання під час війни. Для подолання кризових станів та стабілізації психоемоційного стану дітей педагогам рекомендовано використовувати посібники, рекомендовані МОН України: «Підготовка вчителів до розвитку життєстійкості/стресостійкості дітей у освітніх навчальних закладах», «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації. Психологічна підтримка вчителів та дітей у часи війни».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень