A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Інструктивно-методична нарада для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Кобеляцької міської ради

Дата: 11.10.2022 19:44
Кількість переглядів: 10

07 жовтня 2022 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»  проведено інструктивно-методичну онлайн-нараду для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Кобеляцької міської ради. 

Нараду провела Колкова С.А., консультант Центру професійного розвитку педпрацівників. 
         На зустріч запросили Алексенко О.В., соціального педагога ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», яка наголосила на психологічних аспектах організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, важливості надання першої психологічної підтримки учасникам освітнього процесу та запропонувала техніки та відеоматеріали для зняття психологічного напруження, стресу, тривоги.
У ході проведення заходу розглянули методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України, Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського щодо організації освітнього процесу у новому навчальному році; говорили про організацію дистанційного навчання у закладах дошкільної освіти, про якість освітнього процесу у ЗДО, про візуальне оформлення простору у групах для організації різних видів діяльності та вільної гри; проаналізували перелік навчальної літератури та навчальних програм, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання.

        Засідання пройшло організовано, за активної участі вихователів усіх закладів дошкільної освіти міської ради. Педагогічні працівники отримали кейс навчально-методичних матеріалів для планування та якісної організації освітнього процесу.

Підготувала       Світлана Колкова
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень