A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Свято маленьких громадян – Міжнародний День захисту дітей у Кобеляцькій громаді.  

Дата: 01.06.2021 19:33
Кількість переглядів: 10

Сьогодні, 1 червня, в Україні та світі традиційно відзначається День захисту дітей. До уваги  дітей нашої громади представлена святкова програма. Відбулося відкриття сезону в «Екопарку», працівниками та гуртківцями Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості було створено різні локації для розваг та відпочинку діток.

Гостей «Екопарку» зустрічали казкові герої, які активно запрошували дітей до чарівного світу природи та гри.Загалом парк відвідали близько восьмисот наших маленьких жителів з  усіх закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради.

Тим часом біля літньої сцени відбувся конкурс малюнків на асфальті, виставка прикладного мистецтва та представлено кращі малюнки конкурсу «Ми діти твої, Україно!». Свято продовжували  місцеві творчі колективи художньої самодіяльності та запрошені колективи з міста Полтави.

Любі діти! Ви майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож навчайтеся із задоволенням, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати сучасною європейською особистістю. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень