A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Змагання

Дата: 23.02.2021 19:07
Кількість переглядів: 17

15-18 лютого у м. Горішні Плавні пройшов Всеукраїнський турнір з футболу серед дітей 2011 р.н. В змаганнях взяли участь 12 команд, які були розділені на дві групи.Команда «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ, діти 2011 р.н.(тренер С.Калитка) зайняли 12 місце у змаганнях.17-18 лютого у м. Дніпрі пройшов відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу серед  дівочих команд 2006-2007 р.н. У змаганнях групи «F» взяло участь 6 команд, які зіграли між собою по колу. В перший день змагань команда «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ  (тренер Р.Сабіров) виграла 6:1 у команди «Таврія» з м. Василівка Запорізької області, внічию 1:1 зіграла з командою ДЮСШ-7 м. Дніпро та перемогла дівчат з команди «Техноторг»   з м. Миколаєва.

Другий ігровий день наші дівчата також провели успішно, вигравши 2:0 у господарів змагань команди збірна ЖФК ДЮСШ Синельникове-ДЮСШ Петриківка та перемогли команду ДЮСШ «Металург» з м. Запоріжжя з рахунком 3:1.Всього у цій віковій категорії стартувала рекордна кількість команд – 38. До наступного етапу потрапляють 16 кращих команд, а потім до фінальної частини потрапить  8 команд-переможець. Наша команда дівчат посіла друге місце у групі і вийшла до наступного етапу змагань, на першому місці команда ДЮСШ-7 м. Дніпро.

19 лютого в м. Полтаві пройшов обласний турнір з міні-футболу серед юнаків 2008 р.н. «Зимовий кубок Полтавщини-2021». В змаганнях взяли участь 4 команди, які зіграли між собою по колу. Команда юнаків Кобеляцької ДЮСШ (тренер М.Крикун) перемогли 1:0 команду «Молодь-1» м. Полтава, виграли 6:0 у команди «Молодь-2» та внічию 1:1 зіграли з однолітками з Полтавського району. Тож за результатами змагань команда «Лідер» посіла 1 місце у обласних змаганнях.

 19 лютого в м. Кобеляки в спортивному залі Кобеляцької ДЮСШ пройшов чемпіонат Полтавської області з футзалу серед команд дівчат 2004-2005 р.н. У змаганнях взяли участь 7 команд, які були розділені на дві групи. До першої групи потрапили 3 команди, які зіграли між собою і до фіналу, зайнявши перше місце в групі,вийшла команда «Лідер-2» дівчата 2006-2007 р.н. (тренер Р.Сабіров), друге місце в групі посіла команда «Біличанка» Білицька громада. У другій групі по колу зіграли 4 команди. Команда «Лідер-1» (тренер Р.Сабіров) виграла 4:1 у «Кременчужанки»  Кам'янопотоківська громада, 6:1 перемогла команду Красногорівської ЗОШ та 7:0 виграла у дівчат Машівської ДЮСШ. Тож у фіналі змагань між собою зустрілися дві наші команди  «Лідер-1» та «Лідер-2». Гра закінчилася з рахунком 3:0 на користь першої команди. Третє місце зайняла команда  «Біличанка», перегравши команду «Кременчужанка» 1:0. У грі за 5-те місце зустрічалися Чутівська ДЮСШ та Красногорівська ЗОШ, рахунок гри 3:2. Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами ГС «Асоціації футболу Полтавщини». Кращими гравцями змагань було визнано: воротар – Шовкопляс Аміна «Лідер-1», нападник – Поберій Юлія «Біличанка», захисник – Тарасенко Анастасія «Лідер-2», гравець – Середа Анастасія «Лідер-1». Всі вони були нагороджені статуетками. Нагородження провела начальник відділу освіти Кобеляцької міської ради Коваль Н.М.

                                                                 Директор ДЮСШ   Руслан САБІРОВ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень