A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Oнлайн-вебінар на платформі ZOOM «Інформаційна прозорість та відкритість закладів освіти Полтавщини»

Дата: 26.06.2020 18:27
Кількість переглядів: 11

26 червня 2020 року працівники сектору освіти Кобеляцької районної державної адміністрації та педагогічні працівники Кобеляцького району  долучилися до онлайн-вебінару на платформі ZOOM «Інформаційна прозорість та відкритість закладів освіти Полтавщини».

Захід організовано управлінням Державної служби якості  освіти у Полтавській області, з метою допомоги та надання рекомендацій щодо забезпечення закладами загальної середньої освіти відкритого доступу до інформації, документів на вебсайтах, а також технічні особливості створення та ефективного функціонування сайту закладу освіти. 
У вебінарі взяли участь Руслан Гурак – голова Державної служби якості освіти України, Юрій Кращенко, начальник управління  Державної служби якості освіти у Полтавській області, Віта Ковальська – директорка Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Сергій Шевчук, голова постійної депутатської комісії Полтавської обласної ради з питань освіти, науки та культури, проректор з наукової роботи Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка,  Віталій Зелюк, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського, представники громадської організації «Центр кращого інтернету». 
 Під час онлайн-семінару представлено статистику забезпечення закладами загальної середньої освіти Полтавщини відкритого доступу до інформації на вебсайтах, презентовано технічні особливості їх створення, функціонування і наповнення


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень