A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Комлик Данило серед переможців «МАН – Юніор Дослідник»

Дата: 03.07.2024 09:12
Кількість переглядів: 230

Фото без описуУ квітні – травні 2024 року Національний центр «Мала академія наук України»  провів Всеукраїнський інтерактивний конкурс «МАН – Юніор Дослідник» за номінаціями «Історик – Юніор», «Астроном – Юніор», «Технік – Юніор», «Еколог – Юніор» для учнів 7–10 класів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти. Із нормативною базою конкурсу можна ознайомитися за покликанням http://man-junior.org.ua/?p=2671

Для участі в конкурсі   необхідно  було заповнити реєстраційну форму учасника,  надіслати проєкт, оформлений у форматі презентації в Power Point, і тези творчої роботи (перший  етапи). Другий етап проходив у форматі відеоконференції, де учасники  захищали свій проєкт, відповідали на запитання журі.

За підсумками  проведення Всеукраїнського інтерактивного конкурсу “МАН-Юніор Дослідник» (Наказ НЦ «МАНУ» від 14.06.2024 № 272) Комлик Данило, учень 10 класу Світлогірського ліцею Кобеляцької міської ради Полтавської області став переможцем   ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ІНТЕРАКТИВНОГО КОНКУРСУ «МАН-ЮНІОР ДОСЛІДНИК» У НОМІНАЦІЇ «АСТРОНОМ-ЮНІОР», посівши ІІ місце. Тож вітаємо з  перемогою  і його наставника Дегтяра Володимира Анатолійовича, учителя фізики та астрономії Світлогірського ліцею! Нагадаємо, що Данило у номінації «АСТРОНОМ-ЮНІОР» змагався із 46 учасниками конкурсу з усієї України.

Бажаємо подальших успіхів!

 

Любов Хома, консультант ЦПРПП

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень