A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Ще одна перемога Ткаченка Юрія

Дата: 16.05.2024 13:44
Кількість переглядів: 19

З 10 по 13 травня 2024 року за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася VІ Всеукраїнська олімпіада з математики для учнів 5–7 класів на базі факультету комп’ютерних наук та кібернетики, Інституту післядипломної освіти та Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

З 2023 року дана олімпіада носить ім’я Юлії Здановської (волонтерки, вчительки, української математикині, лауреатки Всеукраїнських та міжнародних олімпіад з інформатики та математики, переможниці Європейської математичної олімпіади серед дівчат, випускниці Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка та механіко-математичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, яка трагічно загинула 3 березня 2022 року внаслідок ворожого ракетного обстрілу Харківської обласної адміністрації).

Для участі в олімпіаді від кожної області було запрошено по одному учню з 5-го, 6-го та 7-го класів. У складі команди Полтавщини наш земляк Ткаченко Юрій, учень  6  класу Опорного закладу "Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради".

За підсумками VІ Всеукраїнської олімпіади з математики для учнів 5–7 класів Ткаченко Юрій посів ІІІ місце. Тож вітаємо з ще однією перемогою його та його наставника Лисогора Володимира Володимировича, вчителя математики ліцею! Нагадаємо, що Юрій, учень  6 класу, успішно виступив і на ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики за 7 клас, посівши теж третє місце.

Поїздка до Києва учасника та відповідальної особи відбулася за сприяння відділу освіти Кобеляцької міської ради.  Бажаємо подальших успіхів!

 

Любов Хома, консультант ЦПРПП


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень