A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

НУШ: відповідаємо на виклики

Дата: 03.04.2024 14:16
Кількість переглядів: 69

Фото без опису 02 квітня 2024 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» розпочалися онлайн-навчання (4-ї групи) вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради та Білицької селищної ради за Програмою «Нова українська школа: відповідаємо на виклики». Мета навчань: підвищення рівня професійних компетентностей учителів початкових класів, необхідних для ефективної організації освітнього процесу у ІІ циклі початкової освіти в умовах реалізації завдань Концепції НУШ.

 

       Класоводи разом з регіональними тренерами Колковою С.А., консультантом  КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»,  Пелюхнею Л.В., заступником директора з навчально-виховної роботи ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара», та Льовіною С.О., практичним психологом ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара», розглянуть чотири модулі: формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи; реалізація діяльнісного підходу у ІІ циклі початкової освіти; організація освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання; використання цифрових технологій та технологій дистанційного навчання. По закінченню навчань за Програмою «Нова українська школа: відповідаємо на виклики» учасники отримають сертифікати встановленого зразка.

       Педагоги працюватимуть у формі дистанційного навчання в синхронному та асинхронному режимі, зустрічатимуться під час онлайн-конференцій та виконуватимуть завдання у створеному віртуальному класі Google Classroom.                          У ході першої онлайн-зустрічі розглянули засоби організації дистанційного навчання, способи взаємодії між учасниками освітнього процесу під час дистанційного навчання, електронні освітні ресурси для створення власних навчальних матеріалів, тестів і вправ; працювали у віртуальному класі та з інтерактивною дошкою Jamboard; створили спільну презентацію. 

     Навчаємося разом, удосконалюємося, змінюємося … і творимо! Успіхів у навчанні, приємних вражень, нових знань, творчих ідей, миру та спокою в Україні!

 

                                                                                           Підготувала Світлана Колкова

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень