A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

На базі кулінарного хабу Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 Кременчука провели навчання для кухарів закладів освіти Кобеляцької міської ради

Дата: 02.04.2024 14:18
Кількість переглядів: 164

На виконання окремих завдань Стратегії реформи шкільного харчування у 2024 році на базі кулінарного хабу Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука в період з 11 по 29 березня 2024 року тривали каскадні курси за освітньою програмою професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Кухар» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти».

Кухарі з 25 громад Полтавщини подали заявки на проходження даного навчання. Від Кобеляцької територіальної громади направлено двох кухарів закладів освіти.  Це Головня Ірина та Бабенко Вікторія. Навчання каскадним методом навчило кухарів готувати страви на новому технологічному обладнані харчоблоків за лічені хвилини.

За результатами навчання видані сертифікати. Надалі кухарі школи та дитячого садка організують збалансоване харчування і сприятимуть формуванню у дітей здорових харчових звичок. А також ділитимуться своїм досвідом з іншими колегами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень