A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

ІІІ Міжнародне заняття доброти

Дата: 06.03.2024 11:57
Кількість переглядів: 14

Одним з джерел добра та позитиву для дітей вже традиційно є Міжнародне заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. З 26 лютого по 01 березня 2024 р. діти та працівники закладів дошкільної освіти Кобеляцької міської ради долучились до проведення ІІІ Міжнародного «Заняття доброти» Благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа», яке традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України.

 

     Заняття доброти — це освітньо-виховний захід проєкту «Біоетика» фонду Happy Paw для дітей дошкільного віку, який в інтерактивній формі вчить їх гуманного та відповідального ставлення до домашніх і безпритульних котів та собак. Цього року ініціатива подана до Реєстру рекордів України на найбільшу кількість проведених занять доброти.

    У ході заняття діти вчились доглядати за тваринами, дізнавались про те, чим можна годувати, а чим не можна, як лікувати і яке житло має бути для котів та собак, виявляли доброту, співчуття та бажання доглядати за тваринами. Дошкільнята переглянули презентації про домашніх улюбленців, мультфільм «Забери мене додому», виготовили аплікації «Песик в будці», організували фотовиставку домашніх тварин.

    Через військову агресію щоденне життя українських дітей сповнене тривогами та небезпеками. Але віра в добро дарує надію на перемогу над злом та світле майбутнє України.   

    Давайте разом піклуватися про тваринок!                                                                                                                                    

                                                                        Світлана Колкова, консультант Центру

 

    

    

    

    

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень