A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Нарада з підготовки та проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування

Дата: 29.02.2024 13:14
Кількість переглядів: 62

Фото без опису21 лютого 2024 року проведено онлайн-нараду з учителями фізичної культури ЗЗСО з підготовки та проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед команд учнів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради у 2023-2024 навчальному році зі спортивного орієнтування за сприяння Кобеляцького ЦПРПП.

 

Мета змагань: залучення молоді до систематичних занять туризмом, фізичною культурою і спортом, покращення спортивної майстерності, формування   здорового способу життя.

Любов Хома, консультант Центру, наголосила, що змагання зі спортивного орієнтування проводяться окремо серед дівчат та юнаків 5-7 класів, по 6 учасників команди із закладу, про що прописано у Положенні про підготовку, проведення та розвиток всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги".

Микола Шабалтій, директор Кобеляцької СЮТ, головний суддя змагань, акцентував увагу колег на основних документах – наказі про проведення змагань зі спортивного орієнтування, плані-графіку та регламенті змагань, ознайомив із алгоритмом дій учасників та керівників команд, місцем проведення та спорядженням.

Тож побажаємо нашим юним спортсменам та їх наставникам успіхів на всіх етапах змагань, та віримо, що даний вид змагань буде наймасовішим.

 

Любов Хома, консультант Центру

Фото без опису

                                                     

                                                                 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень