A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Стартував ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 15.02.2024 13:38
Кількість переглядів: 55

9 лютого 2024 року на базі Кобеляцької ДЮСШ проведено змагання з волейболу у рамках ІІ територіального етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» між закладами загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради. На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулись заступниця міського голови Олена Стаднікова та начальник відділу освіти Дмитро Жуган, які побажали школярам перемог та наполегливості. Відкриття змагань https://youtu.be/a25Kh0CjHug?si=OIJ_DQkBS-4yzguQ

 

У змаганнях взяли участь 6 юнацьких команд (Шенгурівського, Іванівського, Дашківського, Кобеляцького №2 ліцеїв та Кобеляцького ліцею Полтавської обласної ради), 2 команди дівчат (Кобеляцького №2 та Кобеляцького ліцею Полтавської обласної ради). Всього проведено 9 ігор, за результатами яких визначено переможців, які отримають право представляти Кобеляччину на районному етапі змагань.

Призерами серед юнаків стали команда Іванівського ліцею, серед дівчат - ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара».

Інші команди розмістилися у турнірній таблиці таким чином: другу і третю сходинку здобули команди хлопців Дашківського ліцею і Кобеляцького ліцею№2. Гідну конкуренцію для переможниць склали дівчата Кобеляцького ліцею Полтавської обласної ради й посіли ІІ місце. Усі учасники нагороджені дипломами.

Вітаємо переможців та їх наставників, бажаємо подальших успіхів на всіх етапах змагань!

                                                                                                                          Любов Хома, консультант Центру

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень