A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

Дата: 06.02.2024 10:08
Кількість переглядів: 19

28 січня та 04 лютого 2024 року за інформаційної та організаційної підтримки КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників Кобеляцької міської ради» на базі Кобеляцького ліцею №1 проведено І та ІІ тури ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики серед учнів 7-11 класів Полтавської області, яка проходила в дистанційному форматі. 

Олімпіада - це той простір, де учасники розширюють власні знання, пізнають нове, розвивають нестандартне мислення, застосовують теоретичні знання для розв'язання задач прикладного змісту, розкривають власний інтелектуальний потенціал.

Олімпіада з математики складалася з 8 задач (по 4 в кожному турі) підвищеної складності, вимагала нестандартних як за формулюванням, так і за методами розв'язання поглиблених теоретичних та практичних математичних знань.

Кобеляцьку громаду на обласному рівні представляли 3 учасники із Кобеляцьких ліцеїв №2 (Ткаченко Юрій, учень 6 класу, який виступив за 7 клас, та Задорожня Ангеліна, учениця 9 класу) та №1 (Галаган Надія, учениця 11 класу).

За підсумками визначено переможців, серед яких учні нашої громади.

Дипломи ІІІ ступеня отримали:

-Задорожня Ангеліна, учениця 9 класу ОЗ "Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області"(учитель Заворотна Ірина Олексіївна);

-Ткаченко Юрій, учень 6 класу ОЗ "Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області" (учитель Лисогор Володимир Володимирович).

Учасникам олімпіади бажаємо подальших успіхів у розв’язуванні нетривіальних математичних завдань і вдалих виступів на наступних олімпіадах, турнірах, змаганнях та конкурсах.

Вітаємо вчителів математики Кобеляцького ліцею №2 Лисогора Володимира Володимировича та Заворотну Ірину Олексіївну із черговою вдалою перемогою їхніх учнів та бажаємо подальших досягнень та успіхів.

Л.Хома, консультант Кобеляцького ЦПРПП

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень