A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Мій лідерський потенціал

Дата: 05.02.2024 08:12
Кількість переглядів: 17

01 лютого 2024 року на базі ОЗ «Кобеляцький ліцей №1 Кобеляцької міської ради» Полтавською обласною школою лідерів учнівського самоврядування (ПОШЛУС) проведено тренінг «Мій лідерський потенціал». Тренер - Світлана Нестуля, докторка педагогічних наук, професорка, директорка Навчально-наукового Інституту лідерства ПУЕТ. На навчання зібралися лідери учнівського самоврядування Кобеляцької та Козельщинської  територіальних громад, учасники проєкту. На першому тренінгу «Обласної школи лідерів» цього навчального року говорили про лідерський потенціал, про ті якості, що знадобляться майбутнім лідерам.

Під час заняття учні знайомились з представниками органів учнівського самоврядування інших шкіл, розвивали комунікативні навички у цікавих вправах: «ТИ  ЯК?», «БІНГО»;  вчилися працювати в  командах; визначали складові потенціалу лідера; досліджували особистісний лідерський потенціал. Весь процес відбувався у формі гри – учасники дискутували, жартували, малювали, аналізували свою діяльність, захищали проєкти, визначали найактивніших учасників.

На завершення, Світлана Іванівна подякувала учням за роботу та подарувала найактивнішим учасникам призи: футболку, посібники «Основи лідерства» (авт. О.О. Нестуля).

Тож, бажаємо всім учасникам Полтавської школи лідерів учнівського самоврядування якнайшвидшої реалізації життєвих, освітніх та творчих планів!

         Дякуємо Ярмоленко О.О., педагогу-організатору ОЗ «Кобеляцький ліцей №1» за сприяння в організації тренінгу, активну життєву позицію та підтримку учнівської молоді.

 

Більше про даний проєкт

ПОШЛУС – це унікальний освітній проєкт з розвитку учнівської молоді нашого регіону, що дозволяє опанувати авторські методики розвитку лідерських якостей, узяти участь у тренінгових заняттях, виконувати спільні проєкти. Його просвітницька місія – створення середовища для розвитку потенціалу молоді, розвиток її лідерських якостей та критичного мислення. Ініціаторка та натхненниця проєкту - Світлана Нестуля, докторка педагогічних наук, професорка, директорка Навчально-наукового Інституту лідерства ПУЕТ.

Цього року до даного проєкту долучилися близько 400 лідерів учнівського самоврядування та понад 100 координаторів-учителів закладів загальної середньої освіти Полтавської області, серед яких і учні ОЗ «Кобеляцький ліцей №1» на чолі з Ярмоленко О.О., педагогом-організатором.

Для учасників Полтавської обласної школи лідерів учнівського самоврядування, які проживають не в Полтаві, заплановані навчальні сесії і тренінги на восьми локаціях.  Як правило, вони відбуваються на базі закладів загальної середньої освіти. У такому режимі соціальний проєкт ПОШЛУС працює вже 6 років.

Учасники проєкту не тільки зустрічаються на тренінгах, а й опрацьовують у дистанційному режимі запропонований для їхньої вікової категорії курс, знайомляться з методиками розвитку лідерських якостей. Обласна «Школа лідерів учнівського самоврядування» активно співпрацює з Полтавською академією неперервної освіти імені М.В.Остроградського. 

     

                                                 Світлана Колкова, консультант Центру

   

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень