A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Вітаємо переможця ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій

Дата: 01.02.2024 15:59
Кількість переглядів: 17

28 січня 2024 року проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання) в онлайн форматі за організаційної підтримки КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

 

У обласній олімпіаді взяли участь 79 учнів 9-11 класів, які представляли ЗЗСО з різних куточків Полтавщини. Олімпіада складалася із двох частин: виконання завдання за допомогою мапи думок; захисту проєкту. Кобеляцьку громаду представляла Макаренко Дар'я, учениця 8 класу опорного закладу "Кобеляцький ліцей №1 Кобеляцької міської ради Полтавської області", виступаючи на рівні 9 класу.

Тож вітаємо Дар'ю з перемогою – ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (обслуговуюча праця) –  та її вчителя Баранник Ольгу Сергіївну.

Бажаємо подальших творчих успіхів у реалізації неперевершених проєктів з технологій. Щира вдячність вчителю, яка, ризикуючи, підготувала ученицю до олімпіади – виконано усі підготовчі етапи виготовлення виробу (відеоролик, презентацію, готовий виріб), а також батькам Дар'ї, які підтримали прагнення до знань та майстерності дитини.

Бажаємо подальших перемог та підкорення нових вершин! Щиро дякуємо за високу результативність та гідне представлення Кобеляцької громади на рівні області.

 

Любов Хома, консультант Кобеляцького ЦПРПП

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень