A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Дата: 01.02.2024 15:49
Кількість переглядів: 37

21 січня 2024 року в режимі онлайн проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства серед учнів 9-11 класів Полтавської області. Всього у змаганнях взяли участь 51 учасників і учасниць з усієї Полтавщини, які практично підтвердити свої знання з правознавства, показали ерудицію та вміння знаходити відповіді на складні завдання. Традиційно олімпіада з правознавства складалася з теоретичного (тестового) туру та практикуму.

 

 

Над оцінюванням робіт учасників олімпіади працювало фахове журі, яке визначило переможців, серед яких учні нашої громади.

Дипломи ІІІ ступеня отримали:

- Мищишина Софія, учениця 9 класу ОЗ “Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області” (учитель Голик Світлана Миколаївна);

- Савчук Катерина, учениця 10 класу ОЗ “Кобеляцький ліцей №1Кобеляцької міської ради Полтавської області” (учитель Гребенюк Людмила Миколаївна).

Вітаємо юних правовиків, які представляли Кобеляцьку громаду на обласному рівні, з безцінним досвідом, який вони набули під час олімпіади. Бажаємо подальших навчальних досягнень та успіхів у творчих звершеннях.

Дякуємо педагогам за ретельну підготовку учнів до випробувань олімпіади.

                                                                                                                      Любов Хома, консультант ЦПРПП

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень