A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

День пам’яті Героїв Крут 2024

Дата: 30.01.2024 09:58
Кількість переглядів: 31

29 січня Україна відзначає День памяті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападникаЦя подія стала символом патріотизму та героїчної боротьби за Батьківщину – за Україну!

Традиційно з нагоди Дня пам'яті Героїв Крут  проводиться відкрита першість Кобеляцької станції юних туристів зі стрільби пневматичною гвинтівкою.  

Змагання відкрив начальник відділу освіти Кобеляцької міської ради  Дмитро ЖУГАН, який закликав підтримувати та розвивати національно-патріотичне виховання.  Цьогоріч участь у цих змаганнях взяли   9 команд вихованців КСЮТур та 13 команд із закладів освіти міста Полтави, Козельщинської та Кобеляцької громад.  У змаганнях хлопців І місце виборов Данило Малий, ІІ місце -  Нікіта Ісаєв, ІІІ місце -Іван Рудич. У дівчат перемогу здобула Вікторія Кузема, ІІ місце - Аліса Явтушенко, ІІІ місце - Марія Мосур. У командному заліку  найкращий результат показала команда гуртка "Юні десантники" (керівник Жорняк І.О). На ІІ місці команда  гуртка "Пішохідний туризм" (керівник Соболь В.О.) Дякуємо всім юним стрільцям, їх тренерам, обласній організації ТСОУ (Василенко В.І.).

Слава Збройним Силам України!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень