A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Конкурсний відбір підручників для 1 класу

Дата: 19.01.2024 14:39
Кількість переглядів: 20

  З метою забезпечення здобувачів загальної середньої освіти й педагогічних працівників новим поколінням посібників для Нової української школи з предметів вивчення та інтегрованих курсів згідно з переліком, який затверджений наказом Міністерства освіти й науки України від 02 жовтня 2023 року №1183 проведено конкурсний відбір посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти й педагогічних працівників для 1 класу у 2023-2024 н.р..

 

Педагогічні працівники ЗЗСО Кобеляцької міської ради  з 08 по 25 грудня 2023 року ознайомилися з електронними версіями оригінал-макетів посібників для 1 класу, обговорили  їх, схваливши остаточне рішення щодо вибору посібників на засіданні педагогічної та обрали для використання такі підручники:

 

Українська мова. Буквар

 

  1. «Українська мова. Буквар» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти, автор(и), Кравцова Н., Придаток О. (у 4-х частинах)
  2. «Українська мова. Буквар» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти, автор(и), Пономарьова К. І. (у 6-и частинах)

 

Математика

 

  1. «Математика» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 3-х частинах), автор (и), Богданович М. В., Назаренко А. А.
  2. «Математика» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 3-х частинах), автор(и), Козак М. В., Корчевська О. П.
  3. «Математика» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 3-х частинах), автор(и), Листопад Н.П.
  4. «Математика» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 3-х частинах), автор(и), Скворцова С. О., Онопрієнко О. В.

 

Ми впевнені, що ці підручники стануть надійними помічниками нашим молодшим школярам у їхньому навчанні та розвитку. Завдяки цим матеріалам, наші учні зможуть з легкістю опанувати математичні навички та розвинути мовні здібності, освоїти правила української мови та розширити свої знання.

 

                                                 Світлана Бондарь, консультант Кобеляцького ЦПРПП

Кобеляцька ТГ Замовлення підручників для 1 класу

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень