A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Тренінг "Математичний горизонт: вчора, сьогодні, завтра"

Дата: 18.01.2024 15:23
Кількість переглядів: 25

Протягом 11-12 січня 2024 року на базі ОЗ «Кобеляцький ліцей №1» проведено тренінг "Математичний горизонт: вчора, сьогодні, завтра» за участі  вчителів математики закладів загальної середньої освіти Кобеляцької та Білицької ТГ, в якому взяли участь 48 вчителів ЗО та педагогічні працівники Кобеляцького ЦПРПП. Захід проходив у рамках масштабного проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», розпочатий громадською спілкою «Освіторія» та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України (МОН).

 

Заняття проводили тренери Ольга Лозинська, методистка відділу розвитку природничих та математичних дисциплін Полтавської академії неперервної освіти ім.М.В.Остроградського, та Олексій Савельєв, вчитель математики Варварівського ліцею Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

Учасників заходу ознайомлено із технологіями, техніками та методами вимірювання, подолання освітніх втрат учнів з математики та практично опрацьовано з ними технології формувального оцінювання для виявлення та подолання освітніх втрат шляхом моделювання різних життєвих ситуацій. Учителі математики складали та аналізували діагностичні тести з предмета.

З метою підвищення мотивації здобувачів освіти вивчення математики тренерами рекомендовано учителям урізноманітнювати форми роботи, впроваджувати інструментарій Desmos (Graphing Calculator Desmos, геометричний інструментарій Desmos, редагування та створення інтерактивних вправ та уроків на платформі Desmos).

Тренери практично ознайомили колег з особливостями виконання вправ на стабілізацію емоційного стану учнів з прив’язкою до математики та надали поради з організації такої діяльності у ЗЗСО для ефективної роботи в укритті.

Після виконання завдань та тестів педагоги отримали сертифікати підвищення кваліфікації громадської спілки «Освіторія» та ПАНО ім. М.В. Остроградського.

Учасникам тренінгу надано доступ до кейсу матеріалів у Гугл класі для використання в роботі.

Відповідальна за організацію тренінгу Любов Хома, консультант Кобеляцького ЦПРПП.

         

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень