A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Використання Microsoft PowerPoint в роботі вихователя закладу дошкільної освіти

Дата: 09.01.2024 14:46
Кількість переглядів: 33

Сучасна дошкільна освіта постала перед новим викликом: як урізноманітнити навчання (дистанційне, очне і змішане) доступними та дієвими інструментами. Цей виклик кожен із педагогів сприйняв по-різному. Саме тому, 09 січня 2024 року, за запитом педагогічних працівників Кобеляцького закладу дошкільної освіти №1 «Світлячок», на базі ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара» проведено тренінг-навчання «Використання Microsoft PowerPoint в роботі вихователя закладу дошкільної освіти: від простого до складного».

 

 

Тренінг провели Колкова С.А., консультант Кобеляцького центру професійного розвитку педагогічних працівників та Ніколенко Д.В., учитель інформатики ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара».

Дмитро Володимирович зосередив увагу присутніх на питанні «Використання електронних онлайн-ресурсів в освітньому процесі. Microsoft Power Point - потужний набір інструментів для створення презентацій».

Світлана Андріївна надала методичні рекомендації щодо організації дистанційного навчання і виховання дошкільнят, продемонструвала практичні аспекти роботи з PowerPoint.

У ході тренінгу педагоги вчилися планувати відеозустріч Google Meet, створювати інтерактивні презентації, познайомилися з освітніми платформами для роботи з дошкільнятами.

Педагогічні працівники закладу отримали кейс методичних матеріалів для планування та організації дистанційного навчання.

 

                                                                   Світлана Колкова, консультант Центру

 

   

   


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень