A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Конкурс – захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук у 2023-2024 навчальному році

Дата: 02.01.2024 10:21
Кількість переглядів: 37

30 грудня 2023 року відділом освіти Кобеляцької міської ради забезпечено організацію та проведення І етапу Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук у 2023-2024 навчальному році.

У межах Конкурсу було організовано роботу однієї секції -  прикладна математика, відділення  - математика. Учасниця Ларіна Тетяна, учениця 9 класу опорного закладу «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара» Кобеляцької міської ради, під керівництвом наукового керівника Заворотної Ірини Олексіївни демонструвала дослідницьку роботу «Розв’язування лінійних і квадратних рівнянь з модулем».

Учасниця конкурсу ретельно підготувалася до захисту власного наукового напрацювання, зробила змістовну презентацію та ряд наочних матеріалів, продемонструвала залучення широкого кола джерел та опанування фахової літератури. 

Члени журі стежили за дотриманням регламенту і норм наукової етики, висловлювали цінні поради й настанови, об’єктивно та неупереджено оцінили представлену роботу.

За результатами Конкурсу Ларіна Тетяна посіла І місце, водночас досягла високого результату, набула нового досвіду, навчилася вірити у свої сили.

Щиро віримо, що у наступному році науково-дослідницьких робіт буде більше.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень