A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

СТАЄМО СИЛЬНІШИМИ РАЗОМ: онлайн-марафон для освітян Полтавщини

Дата: 05.12.2023 15:27
Кількість переглядів: 40

У межах швейцарсько-українського проєкту “DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти”, Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського 11-15 грудня 2023 року проведе онлайн-марафон для освітян Полтавщини “Стаємо сильнішими разом”. Попередня реєстрація слухачів до 08 грудня 2023 року: https://docs.google.com/.../1fTYzjHv63pJ.../edit

 

Що?

❖ Соціальні, психологічні та педагогічні аспекти інтеграції в дитячу спільноту дітей, які опинилися в умовах війни

❖ Використання навчально-методичних ресурсів ОДГ/ОПЛ для розвитку демократичної взаємодії в дитячій спільноті

❖ Навчальні активності з використанням ресурсів ОДГ/ОПЛ: освітній потенціал та методика проведення

❖ Як працювати з методичним порадником “Стаємо сильнішими разом”

 

Для чого?

Підвищення готовності до використання ресурсів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини у роботі з дитячими спільнотами задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни.

Як?

❖ Поглибити обізнаність у сфері освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини.

❖ Розвинути розуміння ключових аспектів розвитку демократичної взаємодії в дитячих спільнотах задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни.

❖ Практично ознайомити з можливостями використання ресурсів ОДГ/ОПЛ у роботі з дитячими спільнотами задля розвитку демократичної взаємодії та компетентностей для культури демократії.

❖ Розвинути навички, необхідні для використання ресурсів ОДГ/ОПЛ щодо розвитку демократичної взаємодії в дитячих спільнотах задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни.

❖ Удосконалити загальні (громадянська, соціальна, культурна, лідерська) і професійні (мовно-комунікативна, методична, інформаційно-цифрова, психологічна, емоційно-етична, педагогічне партнерство, інклюзивна, організаційна, рефлексивна, здатність до навчання впродовж життя) компетентності.

❖ Мотивувати до використання у професійній діяльності навчально-методичних ресурсів ОДГ/ОПЛ задля розвитку демократичної взаємодії в дитячих спільнотах та сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни.

Форма проведення: онлайн та дистанційно (самостійна робота, підсумкове опитування).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень