A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Семінар-нарада «Атестація освітян громади» за участю голів профкомів та керівників закладів освіти Кобеляцької міської ради

Дата: 23.11.2023 16:18
Кількість переглядів: 119

У залі засідань відділу освіти Кобеляцької міської ради під головуванням начальника відділу освіти Дмитра Жугана, відбулася семінар-нарада з освітянами громади.

За запрошенням голови міського комітету профспілки  працівників освіти  Ірини Зінченко,  у нараді взяли участь: Григорій Шумейко - голова обласної Профспілкової організації працівників освіти і науки України та Світлана Михайлик - завідуюча відділом з соціально-економічних питань обласного комітету Профспілки.

Основне питання розгляду – вивчення нового Положення про атестацію педагогічних працівників, що затверджене наказом МОН від 09.09.2022 № 805. 

У відкритому спілкуванні учасники заходу широко обговорили основні аспекти застосування нового Положення  та підняли питання, що не чітко врегульовані документом. Серед них, зокрема – порядок проходження атестації за ініціативою педагога, створення атестаційних комісій у філіях опорних закладів освіти, поширення присвоєної кваліфікації на предмети, якими довантажили педпрацівника, до чергової атестації тощо.

На завершення заходу учасники мали змогу отримати відповіді на важливі запитання щодо практичного запровадження нового Положення про атестацію педагогічних працівників. 


 

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень