A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Вітаємо з реалізацією шкільного проєкту-переможця 2020 року.

Дата: 08.11.2021 17:07
Кількість переглядів: 14

Опорний заклад «Кобеляцький ліцей №1»  минулого року став переможцем у конкурсі громадських ініціатив у рамках обласної програми «Шкільний громадський бюджет» Полтавської області.  Проєкт «Від сучасного харчоблоку до здорового харчування», автором якого була Анастасія Василенко реалізовано, його вартість 100 000 грн.

Завдяки перемозі, 50% коштів на реалізацію надано з місцевого бюджету, а 50% - профінансовано з обласного бюджету. Уході реалізації проєкту придбано сучасне обладнання з нержавіючої сталі, а саме: ванну мийну трисекційну, та двосекційну, стіл та бак для збору відходів, полиці для сушіння посуду -  2 шт., стелажі виробничі 3 полиці - 2шт, стелажі виробничі 4 полиці - 3 шт., столи виробничі з полицею - 5 шт., ваги товарні, ваги електронні.  

Таким чином, ефективно облаштовано простір, де відбувається процес миття посуду, покращився санітарно-гігієнічний стан харчоблоку, а працівникам харчоблоку створено кращі умови для виконання своїх професійних обов’язків.

У рамках реформування шкільного харчування у закладах освіти - це дуже суттєве покращення матеріально-технічного забезпечення даного харчоблоку. Щира вдячність за ініціативу, виділені кошти та підтримку усіх, хто долучився до голосування.

                                                                              



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень