A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Кобеляцька громада придбала новий шкільний автобус

Дата: 01.11.2023 10:27
Кількість переглядів: 278

Дітям Полтавщини передали 13 шкільних автобусів. Серед громад, які їх отримали є Кобеляцька територіальна громада.

31 жовтня 2023 року заступник Кобеляцького міського голови Олена Стаднікова спільно з начальником відділу освіти  та директором опорного закладу  «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара» Кобеляцької міської ради  у м.Полтава отримала ключі від нового автобуса.

Транспорт підвозитиме учнів і педагогів до опорного закладу  «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара» Кобеляцької міської ради. Саме цей навчальний заклад  ще в лютому 2023 року передав свій шкільний автобус на потреби військовим формуванням Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Новий шкільний автобус розрахований на 30 пасажирських місць, має додат­кові рівні безпеки, обме­ження у швидкості руху, звукову і світлову сигна­лізацію, спеціальні си­дін­ня та зручні сходинки.

Автобус придбали за кошти державної субвенції із співфінансуванням з місцевим бюджетом. Рішення прo виділення коштів  на придбання автoбуса з бюджету грoмади депутати ухвалили на чергoвій сесії.

Тож висловлюємо щиру вдячність керівництву Виконавчого комітету  та депутатському корпусу Кобеляцької міської ради,  нашим незламним захисникам і захисницям за можливість створювати гідні умови для отримання якісної освіти школярами Кобеляцької територіальної громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень