A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти громади

Дата: 30.10.2023 16:09
Кількість переглядів: 88

27 жовтня 2023 року під головуванням начальника відділу освіти Дмитра Жугана проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради.

На нараді розглянуто ряд нагальних питань, серед них атестація педагогічних працівників, яка з 1 вересня 2023 року здійснюється за новим положенням. Головний спеціаліст відділу освіти Наталія  Масич ознайомила керівників закладів освіти із організаційними засадами проведення та ключовими відмінностями атестації у 2024 році. На сайті відділу освіти Кобеляцької міської ради створено окремий розділ, де розміщено всі необхідні матеріали: положення про атестацію педагогічних працівників, наказ про створення атестаційної комісії, списки педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації, строки проведення та графік проведення засідань атестаційної комісії.

Світлана Левченко, директор Кобеляцького ЦПРПП, представила кейс практичних матеріалів «Навчальні втрати в умовах війни: як вчителеві їх діагностувати та компенсувати».

Яків Постольник, директор ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», поділився з колегами практичними порадами щодо організації та проведення моніторингу на базі ЗЗСО  з використанням діагностичних робіт Всеукраїнської школи онлайн.

Любов Хома, консультант Кобеляцького ЦПРПП,  детально розповіла про ресурс платформи ВШО (створення кабінету, формування класів, проведення уроків, діагностичних робіт). Тетяна Пекут, учитель математики ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», поділилася досвідом участі здобувачів освіти 7, 9 класів у моніторингу з української мови та літератури, математики, проведеного на базі ЗЗСО  з використанням ВШО.

Також керівників закладів освіти  ознайомили з роботою щодо попередження дитячого травматизму в закладах освіти (Наталія Фещенко) та про основні моменти проведення у 2023/2024 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» (Микола Шабалтій).

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень