A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Участь у навчальних військових стрільбах учнів 11-х класів Кобеляцької ТГ.

Дата: 13.05.2021 16:12
Кількість переглядів: 22

13 травня 2021 року 47 учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької територіальної громади взяли участь у навчальних військових стрільбах на полігоні військової  частини А3990 с. Вакуленці  Полтавського району.

Поїздка відбулася за сприяння міського голови Копельця О.О.  Команду супроводжували представники Кобеляцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та вчителі ЗЗСО, які викладають предмет «Захист України».

Навчальні стрільби були організовані та проведені Полтавським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки в рамках виконання навчальної програми предмета «Захист України».

Команду  Кобеляцької  ТГ представляли  учні із 6 ЗЗСО (ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», «Кобеляцький ліцей  №2»; Іванівської, Озерської, Шенгурівської, Дашківської, Світлогірської ЗОШ I-III ст.). Учні були залучені до навчально-польових зборів, протягом яких вдосконалювали знання з будови автомата, закріплювали прийоми стрільби з автомата під час приготування до стрільби, отримали консультацію щодо індивідуальних дій бійця (позиції, переміщення) та тактики дій малих тактичних груп, засвоювали навички з надання домедичної допомоги та виконували початкову вправу стрільби з автомата АК-74 бойовими патронами.

Організатори заходу відмітили високу допризовну підготовку (теоретичну та практичну) одинадцятикласників нашої громади, їх організованісь, зовнішній вигляд, вміння працювати в команді, володіння необхідними знаннями,  уміннями і навичками щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій та захисту Вітчизни.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень