A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Можливість розвитку, зростання та повного розкриття потенціалу здобувачів освіти в НУШ – запорука їх щасливого та комфортного життя в майбутньому

Дата: 07.12.2021 16:08
Кількість переглядів: 11

Тренерами-педагогами Хомою Л.В., Левченко С.Г., Лисогором В.В. та Жуковою А.В. завершено цикл тренінгових  занять для вчителів Кобеляцької ТГ, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти у 2022-2023 навчальному році.

У центрі уваги освітян були питання формувального оцінювання, ключових умінь ХХІ століття, інтегрованого та інтерактивного навчань, важливість компетентнісного та діяльнісного підходів в освіті. 

Наголошено на важливості вмілого використання учителями НУШ інструментаріїв формувального оцінювання, критичного та креативного мислення.

Тренерами-педагогами акцентовано увагу на програмі «Лідер у мені», яка допомагає навчати школярів лідерству та навичкам ХХІ століття, є відповіддю на запит сьогодення у випускнику, який вміє підходити до будь-якої справи з творчістю, гнучкістю та власним баченням, орієнтуватися в інформаційному просторі та користуватися сучасною технікою, бути ініціативним та відповідальним, співпрацювати з іншими.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень