A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Сучасна траєкторія мовно-літературної освіти

Дата: 10.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 14

08 вересня 2021 року відбулася інструктивно-методична нарада онлайн «Сучасна траєкторія мовно-літературної освіти» для учителів української мови та літератури, російської мови та зарубіжної літератури Кобеляцької ТГ.

Організатор заходу – Світлана Левченко, директор КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників Кобеляцької міської ради Полтавської області», яка виступила перед учителями української мови та літератури. Ольга Бровко, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель зарубіжної літератури ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», озвучила питання особливостей організації викладання предметів мовно-літературного циклу із російської мови та зарубіжної літератури у 2021-2022 навчальному році.

Обговорено напрямки мовно-літературної освіти:

  • нормативно-правову базу з предметів;

  • пріоритетні підходи до шкільної мовно-літературної освіти:  компетентнісний, особистісно зорієнтований та діяльнісний, визначені Державним стандартом базової та повної середньої освіти (2011р.);

  • використання сучасних педтехнологій;

  • застосування практичних інновацій на уроках;

  • «Стратегію розвитку читання на 2021-2025 роки»;

  • особливості формування навичок hard skills і soft skills;

  • прєктування роботи на 2021-2022 н.р.

Учителі-предметники отримали методичні матеріали для організації освітнього процесу з української мови та літератури, російської мови та зарубіжної літератури у закладах загальної середньої освіти у 2021-2022 навчальному році.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень