A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Семінар-практикум для вчителів математики ЗЗСО Кобеляцької міської ради з підготовки учнів до ЗНО/НМТ-2023

Дата: 08.05.2023 16:02
Кількість переглядів: 32

01 травня 2023 року проведено семінар-практикум в режимі онлайн для вчителів математики ЗЗСО Кобеляцької міської ради «Готуємося до ЗНО/НМТ - 2023: розв’язування задач математичного блоку». Організатор заходу Любов Хома, консультант Кобеляцького центру професійного розвитку педагогічних працівників. Вона аналізувала результати участі випускників ЗЗСО Кобеляцької МР у національному мультипредметному тесті у 2021/2022 навчальному році (блок «математика»), подякувала вчителям, які підготували учнів до НМТ-2022, назвала випускників, які виступили з результатом 192 та 200 балів.

Із особливостями завдань Всеукраїнського НМТ-2022 з математики та способами їх розв’язання поділилася Тетяна Пекут, вчитель математики ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», запропонувала авторські підходи до вирішення завдань.

Досвідом щодо розв’язування завдань з параметрами, які планують ввести у перелік завдань НМТ-2023 з математики, поділилася Тамара Климань, вчитель математики ОЗ «Кобеляцький ліцей №2». Вона провела тренінгове заняття з розв’язання завдань, що містять параметр (квадратних рівнянь, рівнянь з модулем, нерівностей, систем рівнянь і ін.).

Любов Хома запропонувала колегам перегляд методичного посібника «Методика розв’язування завдань з параметром» Володимира Климаня, вчителя математики ОЗ «Кобеляцький ліцей №2».

Досвідом з використання оптичної ручки-миші для організації уроків за дистанційною формою навчання поділилася Ірина Проскурня, вчитель математики Бродщинської гімназії.

Про результати участі учнів ЗЗСО Кобеляцької МР у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру» у 2022/2023 н.р. розповіла Надія Гречишко, вчитель математики Орлицького ліцею. У зв'язку з агресією Росії в Україні участь у Міжнародному етапі математичного конкурсу «Кенгуру» цьогоріч проведено у форматі on-line без попередньої реєстрації, взяли участь 247 учнів  (минулого року - 98).

Із матеріалами тренінгу можна ознайомитися за покликанням https://drive.google.com/drive/folders/1COZTuzHWBbEyT5wmErYrTgie8JzsUO3D?usp=share_link

 

                                                                                                                    Підготувала Любов Хома

       

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень