A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Мала академія наук для Кобеляцького наукового товариства учнів у 2021-2022 навчальному році

Дата: 22.12.2021 15:49
Кількість переглядів: 20

З 16 до 17 грудня 2021 року в м. Кобеляки проводився І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Кобеляцького наукового товариства учнів  Малої академії наук.

        До м. Кобеляки на І етап Конкурсу-захисту прибуло 3 учасники  з представлення своїх науково-дослідницьких робіт. Робота наукових відділень була організована у відділ освіти Кобеляцької міської ради.

        У Конкурсі-захисті взяли участь у відділенні мовознавства – секція англійська мова (1 учень 10 класу опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради»), у відділенні історія – секція історичне краєзнавство (1 учениця  11 класу опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради»),  у відділенні хімії та біології – секція ботаніка (1 учениця  Озерської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Кобеляцької міської ради.

         Журі Конкурсу-захисту, до складу якого ввійшли педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти громади, відзначило високий рівень захисту двох науково-дослідницьких робіт.

         За підсумками І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту у 2021/2022 н.р. фаховим журі визначено 2 переможці та 1 призер Конкурсу-захисту.

         Підводячи підсумки, можна відмітити, що учасники виявили глибокі знання з досліджуваної проблеми, володіли гнучкістю мислення та здатністю оригінально, лаконічно, послідовно доводити новизну й значущість свого дослідження. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень