A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Щиро вітаю всіх зі Святом останнього дзвоника!

Дата: 30.05.2022 15:48
Кількість переглядів: 34

Дорогі випускники, школярі, вчителі, батьки !!!

Щиро вітаю всіх зі Святом останнього дзвоника!

31 травня  в усіх навчальних закладах освіти  Кобеляцької громади пролунає для школярів останній дзвоник, повідомляючи про  закінчення 2021-2022 навчального року.

Упродовж цього року учні долучалися до джерел знань, старанно засвоювали закони природи, опановували скарби рідної мови та гуманістичні цінності.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: вони здолали першу сходинку на шляху пізнання.

Для багатьох школярів  - це свято сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож нехай літній відпочинок буде радісним, безтурботним і цікавим, а головне, щоб в Україну прийшов омріяний  мир!

Для випускників - це початок дороги у нове, незвідане доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний важливий вибір. Тож нехай попереду на вас чекають нові вершини та досягнення, а стежини будуть світлі та радісні; нехай усі ваші ідеї, мрії та задуми втіляться у реальному житті.

Шановні вчителі! Щиро дякую Вам за Вашу працю в умовах цього непростого навчального року! Ви подарували учням не лише  знання, але й тепло своїх сердець, частинку власної душі, навчили їх любити рідний край, цінувати батьків та сміливо крокувати у майбутнє.

Щирі слова подяки і вам, шановні батьки!  Разом із дітьми Ви пройшли довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам та перемогам, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину, вчасно надавали поради та сприяли духовному зростанню. Нехай же Ваші діти будуть здоровими, здійснять свої задуми, зроблять правильний професійний вибір та стануть справжніми патріотами нашої держави, сприяючи її процвітанню та розквіту.

Зі святом!

Всім миру, злагоди, міцного здоров’я та добробуту!

 

З повагою,

начальник відділу освіти Кобеляцької міської ради                                                          Наталія КОВАЛЬ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень