A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Інструктивно-методична нарада вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради

Дата: 07.09.2023 15:36
Кількість переглядів: 21

05 вересня 2023 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»  проведено інструктивно-методичну онлайн-нараду вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради.

Нараду провела Колкова С.А., консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників, яка детальніше зупинилася на питаннях: «Освітні втрати: діагностика та механізми подолання втрат у навчанні молодших школярів», «Про нове Положення про атестацію педагогічних працівників».

На зустріч була запрошена Гладка І.Ю., практичний психолог ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», яка наголосила на психологічній безпеці освітнього середовища та як зберегти психічне здоров'я учасників освітнього процесу та провела тренінг «Підзарядка для вчителя: як поновити ресурси». Ця тема актуальна на сьогодні тому, що лише психологічно здорова людина почуває себе гармонійно та має певний резерв сил до подолання складнощів і достатній рівень продуктивності в повсякденному житті.

 Пустовіт Л.М., керівник спільноти вчителів початкових класів, познайомила присутніх із методичними рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського щодо організації освітнього процесу у початковій школі у 2023-2024 н.р..

 Своїми враженнями про участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2023» у номінації «Початкова освіта» поділилася Калитка М.П., учитель початкових класів ОЗ «Кобеляцький ліцей №1».

У ході проведення заходу проаналізували навчально-методичну роботу за минулий 2022/2023 навчальний рік та спланували подальшу роботу спільноти. Учасники онлайн-наради отримали кейс навчально-методичних матеріалів для планування та якісної організації діяльності у новому, 2023-2024 навчальному році.

 

                                                                                          Підготувала   Світлана Колкова

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень