A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Онлайн нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Дата: 16.04.2021 15:28
Кількість переглядів: 10

16 квітня 2021 року начальником відділу освіти міської ради Коваль Н.М. проведено онлайн нараду керівників закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради.

 У ході наради обговорено питання щодо порядку закінчення 2020-2021 навчального року, звільнення учнів 4, 9, 11 класів від державної підсумкової атестації, оформлення документів про освіту.

Наголошено на дотриманні законодавства щодо строкових трудових договорів з педагогічними працівниками, яким виплачується пенсія за віком. Також до відома керівників доведено постанову Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 « Про затвердження порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Консультантом КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Колковою С.А надано рекомендації з підготовки аналітичної довідки щодо діяльності психологічної служби закладів загальної середньої освіти. За підсумками наради керівникам закладів освіти дано відповідні доручення.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень