A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Футзальні новини Кобеляцької ДЮСШ

Дата: 21.05.2021 15:11
Кількість переглядів: 9

12-14 травня в м.Черкаси пройшли фінальні змагання Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2006-2007 р.н.

Стартувало в цій віковій категорії найбільша кількість команд з усіх куточків країни – 38, було проведено два відбіркових етапи, до фіналу потрапило 8 кращих команд, які були розділенні на дві групи. Першу гру дівчата команди Кобеляцької ДЮСШ програли 3:1 команді “Ладомир” (м.В.Волинський), другу гру виграли  4:2 у дівчат “СК Дніпро-1” (м.Дніпро), в третій грі поступились 5:2 збірній Харківської області. У грі за 5 місце мінімально поступились 2:1 футзалістам з м.Маневичі (Волинська обл.)

16 травня у м.Харкові відбувся відкритий кубок Харківської області з міні-футболу серед дівчат 2005 та 2007р.н. Команда молодшої вікової групи дівчат з шести команд посіла 5 місце, а старшої здобула золоті нагороди, перемігши 3:0 команду “Житлобуд-1”, виграли 4:0 у “Житлобуд-2” та 8:0 в одноліток з смт.Синельникове. Після завершення кращі гравці команд зіграли товариську гру з майстрами м’яча - командою “Житлобуд-2”. Всі гравці отримали подарунки. Переможці та призери були нагороджені медалями, кубками обласної федерації.

17 травня у м.Харкові відбулися зональні змагання з футболу серед дівчат 2006-2007 р.н., ІІІ літньої Всеукраїнської Гімназіади школярів. До складу Полтавської збірної потрапили наші дівчата Гребенюк Даря, Самокиша Юля та Алієва Лейла. Наші дівчата першу гру виграли 1:0 (гол забила Гребенюк Даря ) у Сумської області та поступилась 4:0  Харківській області. Посівши друге місце з господарями, вийшли до фіналу, який пройде у м.Києві. Переможці цих змагань поїдуть на чемпіонат Європи у вересні 2021 року до Сербії.

Для наших спортсменок футзальний сезон закінчився. Маємо чудові результати, батьки та всі футболістки висловлюють подяку голові Кобеляцької міської ради Копельцю О.О. та депутатам за фінансову підтримку, адже всі змагання було профінансовано стовідсотково із місцевого бюджету.

 Попереду розпочинаються футбольні чемпіонати.

 

Директор ДЮСШ                                                                 Руслан САБІРОВ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень