A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Спортивні новини

Дата: 14.07.2021 14:57
Кількість переглядів: 10

05-10 липня 2021 року у м.Скадовськ відбулися фінальні змагання Чемпіонату України «ГО ВФСТ «Колос» з футболу двох вікових категорій дівчат 2006 р.н. та  2008 р.н.

Команди дівчат Кобеляцької ДЮСШ взяли участь у цих змаганнях.  У молодшій категорії взяло участь сім команд, які грали за коловою системою. Команда «Лідер»(дівчата 2008 р.н.) перші три гри поступилась таким командам: 0-4 команді «Буг-Сокаль» (Львівська область), 0-1 «Олімпік»(Вінницька область), 0-1 «Жайвір» (Черкаська область) та дві останні гри виграли 2-1 у команди «Колос» Гребінківська ТГ, 3-0 у дівчат з команди «Вертикаль» (Київська область). Набравши 6 очок наші юні футболістки посіли  п’яте місце.

          У старшій віковій категорії змагалось дев’ять команд, розділених на дві підгрупи. Наші дівчата в своїй групі здобули перемоги над такими командами: 3-0 «Вікторія» (Черкаська область) та 3-0 «Самарчанка» (Дніпропетровська область) і зіграли 1-1 з командою «Багіра» (Донецька область). Набравши 7 очок посіли перше місце в групі.

Півфінальна зустріч для наших дітей була найважчою, де поступились одноліткам з Вінницької області 1-2. У грі за третє місце перемогли (1-0) команду «Валькірії-Олімпік» (Харківська область) і здобули бронзу змагань. Перше місце у вінницьких футболісток, які перемогли (1-0) донецьких одноліток. Кращим гравцем змагань стала Алієва Лейла. Тож вітаємо наших вихованців із здобуттям бронзових нагород Всеукраїнських змагань. Команди-призери нагороджені кубками, медалями, грамотами центральної ради. Дякуємо міському голові Олександру Копельцю за сприяння участі наших дівочих команд у змаганнях.

 

                  Директор ДЮСШ                                                                 Р.Сабіров

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень