A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Новини Кобеляцької ДЮСШ

Дата: 28.09.2021 14:56
Кількість переглядів: 9

Розпочалася дитячо-юнацька футбольна ліга Полтавської області серед юнаків різних вікових категорій. У цьому сезоні Кобеляцька ДЮСШ візьме участь у чотирьох вікових категоріях:

2007р.н., 2010р.н. (тренер В.Білорибець )

2009р.н., 2011р.н. (тренер С.Калитка)

Юнаки старшої вікової категорії грають за правилами класичного футболу, а всі інші за правилами шкіряного мяча. Всі домашні ігри будуть проходити на стадіоні «КОЛОС»

23 вересня 2021р. юнаки 2007 р.н. приймали команду ДЮСШ «Опішня». У результаті гри отримали перемогу над командою суперника з рахунком 4:0.

24 вересня 2021р. юнаки 2011р.н. приймали команду ФК «МОЛОДЬ» (м.Полтава) та поступилися 0:7

Відбулися 2 тури Чемпіонату України першої ліги серед жіночих команд, де грають наші дівчата у складі команди «ВОРСКЛА», на жаль, зазнали поразки: від команди «Дніпро-1» (м.Дніпро) 0:8 та від команди «Шахтар» 0:6.  Наступна зустріч відбудеться  3 жовтня 2021р.

На стадіоні «Зміна-Ворскла» (с. Нижні Млини) проти команди «ЧОРНОМОРЕЦЬ» ( м.Одеса).

27 вересня 2021р. команда юнаків 2009 р.н. змагалися з командою юнаків «ГІРНИК СПОРТ» (м.Горішні Плавні) та ФК «ПОЛТАВА» (м.Полтава). У результаті обох ігор наші спортсмени отримали перемогу з результатом ФК «ПОЛТАВА» 5:0, «ГІРНИК СПОРТ» 1:0.

25-26 вересня в м.Скадовськ відбулися ІІ Всеукраїнські пляжні ігри серед  учнів «BEACH GAMES» з пляжних видів: футбол (хлопці, дівчата), гандбол (хлопці, дівчата), дзюдо ( хлопці, дівчата), волейбол (хлопці, дівчата).

Шість дівчат Кобеляцької ДЮСШ у складі збірної Полтавської області брали участь у пляжному футболі. Для футболісток це був зовсім новий вид, але вони справились на відмінно, вигравши три гри: 4:1 у Сумської  області, 12:2 у господарів та 6:1 у одноліток з Одеської області і стали Чемпіонами України. А золото змагань здобували: Дубина Вікторія, Гребенюк Дар’я, Поберій Юлія, Алієва Лейла, Савченко Вікторія, Хруль Оксана. Команда нагороджена Кубком, гравці медалями та грамотами.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень