A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Заходи до Дня Соборності України

Дата: 25.01.2022 14:47
Кількість переглядів: 26

В закладах загальної середньої освіти Кобеляцької громади учні відзначили Державне свято Соборності України урочисто та патріотично.

         Для учнів початкових класів в усіх ЗЗСО громади проведено  виховні години «Захід, Схід – одна країна, це соборна Україна», «Діти єднають Україну». Окрім цього проведено урок – квест « Україна – єдина країна» ( 3 класи), арт-акція «Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ!»  (1-4 кл.), де учасники розмальовували карту України, створювали патріотичне намисто з малюнків, спільно виготовляли плакати.

       У 5-11 класах організовано та проведено учителями історії інформаційні хвилинки  про День Соборності України та День пам’яті Героїв Крут. У 10 – х класах пройшов круглий стіл  «Україна – суверенна і незалежна держава».  Виховні години в 5-11 класах «Їх було 300…» (пам’яті Героїв Крут). Перегляд документального фільму: «Крути 1918». Також проведено патріотична вікторина «Символи моєї землі» та інтелектуальна гра-вікторина «Що для мене Україна».

       У всіх ЗЗСО педагогами організаторами проведено  флешмоб єдності «З Україною в серці!», відеофлешмоб «СОБОРНІСТЬ», відеоподорож визначними місцями України (7,8 кл.)  У шкільних бібліотеках в 7 ЗЗСО  працювали  виставки «Соборність українського духу - навічно в серцях та помислах», тематичні виставки стіннівок та малюнків « 22 січня – День Соборності України» (1-9 кл.).

        5 ЗЗСО громади інформацію про  проведені заходи розміcтили на  шкільних сайтах та на сторінках закладів у  Facebook.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень