A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

НУШ: відповідаємо на виклики

Дата: 19.04.2023 14:44
Кількість переглядів: 19

12 квітня 2023 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» розпочалися онлайн-навчання (3-ї групи) вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради та Білицької селищної ради за Програмою «Нова українська школа: відповідаємо на виклики».

Мета навчань: підвищення рівня професійних компетентностей учителів початкових класів, необхідних для ефективної організації освітнього процесу у ІІ циклі початкової освіти в умовах реалізації завдань Концепції НУШ.

Класоводи разом з регіональними тренерами Колковою С.А., консультантом  КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»,  Пелюхнею Л.В., заступником директора з навчально-виховної роботи ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара», та Льовіною С.О., практичним психологом ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара», розглянуть чотири модулі: формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи; реалізація діяльнісного підходу у ІІ циклі початкової освіти; організація освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання; використання цифрових технологій та технологій дистанційного навчання. По закінченню навчань за Програмою «Нова українська школа: відповідаємо на виклики» учасники отримають сертифікати встановленого зразка.

Педагоги працюватимуть у формі дистанційного навчання в синхронному та асинхронному режимі, зустрічатимуться під час онлайн-конференцій та виконуватимуть завдання у створеному віртуальному класі Google Classroom.

У ході першої онлайн-зустрічі розглянули методичні рекомендації щодо організації формувального оцінювання навчальних досягнень учнів, алгоритм роботи вчителя щодо організації формувального оцінювання; опрацювали нормативно-правову базу; порівняли формувальне та підсумкове оцінювання; ознайомилися з інструментами формувального оцінювання, організацією само- та взаємооцінювання.

Навчаємося разом, удосконалюємося, змінюємося … і творимо! Успіхів у навчанні, приємних вражень, нових знань, творчих ідей, миру та спокою в Україні!

 

                                                                                                                 Підготувала Світлана Колкова

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень