A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Дата: 24.09.2021 14:34
Кількість переглядів: 15

 23 вересня 2021 року начальником відділу освіти Кобеляцької міської ради Наталією Коваль проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти Кобеляцької громади за участі представників Держпродспоживслужби в Полтавській області.

На засіданні розглянуто питання щодо організації роботи закладів освіти відповідно до встановлених карантинних обмежень згідно з постановою МОЗ від 06.09.2021 №10. Наголошено на дотриманні  протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

       Олег Митько - заступник начальника Полтавського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області повідомив, що відновлюються перевірки закладів освіти щодо дотримання протиепідемічних заходів, роз’яснив норми законодавства щодо організації харчування учнів, а також наголосив, що НАССР у навчальних закладах – важливий інструмент для контролю безпеки харчування. Адміністрація закладів зобов’язана постійно підтримувати функціонування принципів системи HACCP на харчоблоках. Головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви.

Також розглянуто питання щодо проведення чергової атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти  та дано доручення подати списки працівників, які будуть атестуватися у 2021-2022 навчальному році. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень