A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

ІМН з учителями математики ЗЗСО Кобеляцької громади

Дата: 24.05.2022 14:22
Кількість переглядів: 21

16 травня 2022 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено інструктивно-методичну нараду

 «Ярмарок модельних навчальних програм математичної галузі» в режимі онлайн з учителями математики  закладів загальної середньої освіти Кобеляцької громади.

Із сновними етапами впровадження НУШ у ЗЗСО України та  актуальними питаннями з організації галузевого навчання у Кобеляцькій громаді ознайомила 

Хома Л.В., консультант Центру.

         У ході зібрання  вчителі  математики розглянули та обговорили  авторські концепції та ідеї, закладені у модельні навчальні програми «Математика. 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти  авторських колективів:

 - Бурда М. І., Васильєва Д. В. і ін. та Василишин М. С., Миляник А. І. та ін (Лящевська Н.І.,  вчитель Орлицької ЗОШ І-ІІІ ст.);

- Істер О. С. та Мерзляк А. Г., Номіровський Д. А. і ін.( Рибалко К.Д., вчитель Шенгурівської ЗОШ І-ІІІ ст.);

- Скворцова С. О., Тарасенкова Н. А. і ін. та   Беденко М. В., Клочко І.Я. та ін. (Пекут Т.П.,  вчитель ОЗ «Кобеляцький ліцей №1»).

        На зустріч була запрошена Пугач В. В., вчитель початкових класів Кобеляцької ЗОШ №3, яка поділилася досвідом щодо особливостей викладання математики в початкових класах НУШ.  

За підсумками голосування  «від модельної до навчальної програми закладу» учителі математики ЗЗСО Кобеляцької міської ради обрали 3 модельні програми авторів Бурда М. І., Мерзляк А. Г. та Істер О. С.

 

                                                                                                                    Підготувала Любов Хома

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень