A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

05 листопада 2021 р. – п’ятий день тренінгів вчителів початкових класів. Тема дня: «Формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів».

Дата: 08.11.2021 14:13
Кількість переглядів: 17

Говорили про право учня на справедливе, неупереджене, об’єктивне, незалежне оцінювання результатів його навчання, алгоритм діяльності вчителя під час організації формувального оцінювання, інструменти здійснення формувального оцінювання,

застосування методів зворотного зв’язку щодо сприймання та розуміння учнями навчального матеріалу, залучення батьків учнів до оцінювання особистісного розвитку та соціалізації школярів, методику проведення діагностичних робіт, підсумкове тематичне оцінювання навчальних досягнень учнів, заповнення свідоцтва досягнень.

День був яскравим, насиченим та продуктивним. Працювали в парах, трійках, групах. У підсумку -  колективне панно «Враження від тренінгів». Педагоги дали відповіді на запитання:

- Найбільші виклики?

- Найбільші успіхи?

- Найцікавіші завдання?

- Найактуальніші теми?

Коваль Н.М., начальник відділу освіту Кобеляцької міської ради, наголосила на важливості реалізації реформи загальної середньої освіти «Нова українська школа», подякувала присутнім за сумлінну працю, професіоналізм і побажала творчих злетів, натхнення та оптимізму.

Навчання завершилися. Далі працюємо самостійно. Попереду тестові випробування. Успіхів Вам, колеги!

 

 

                   Консультант КУ «ЦПРПП»                Світлана Колкова



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень