A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Всеукраїнського конкурсу «Учитель року- 2022»

Дата: 16.02.2022 14:12
Кількість переглядів: 23

Всеукраїнський конкурс «Учитель року- 2022» цього року проходив у номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво» та «Основи правознавства».  Кобеляцьку громаду представляли вчителі інформатики Колінько Віталій Олегович із Шенгурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Варі Наталія Петрівна із опорного закладу «Кобеляцький ліцей №2 імені ім'я Олеся Гончара» 

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації та рекомендацій регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Полтавської облдержадміністрації від 27.01.2022 всі випробування конкурсу «Учитель року – 2022» відбувалися дистанційно з метою протидії розповсюдженню COVID-19.

Конкурс проходив у кількох етапах. Відбірковий етап першого туру відбувся у грудні 2021 року. Після завершення конкурсних випробувань «Тестування» та «Фрагмент дистанційного уроку»  члени журі обрали по 5 найкращих учителів Полтавщини у кожній номінації. До п’ятірки найкращих учителів інформатики увійшов Колінька В.О.

Фінальний етап першого туру конкурсу проходив з 07 до 09 лютого 2022 року. Конкурсанти змагалися у випробуваннях: «Майстер-клас», «Практична робота» та «Урок».

Колінько Віталій Олегович, вчитель інформатики Шенгурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кобеляцької міської ради Полтавської області став лауреатом першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022». Щиро вітаємо колегу та бажаємо творчої наснаги, подальших успіхів у педагогічній діяльності.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень