A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КОБЕЛЯЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 17.03.2023 14:12
Кількість переглядів: 30

     16 березня 2023 року в залі засідань відділу освіти Кобеляцької міської ради відбулася нарада з керівниками закладів освіти громади.

    У засіданні взяли участь працівники Кобеляцького центру професійного розвитку педагогічних працівників Кобеляцької міської ради, начальник відділу освіти  Кобеляцької міської ради Дмитро Жуган, керівники закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради та працівники відділу освіти.

     Було розглянуто актуальні питання діяльності закладів освіти, зокрема:

Про організацію та проведення атестації педагогічних працівників у 2023 році;                      

Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022-2023 навчальному році;           

Про внутрішню систему забезпечення якості освіти: алгоритм і план з досвіду роботи;                                                         

Про результативність участі здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради в обласних етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІ, ІІІ етапах ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, ХІІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, VI конкурсу читців «Тарасовими шляхами», ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» у 2022-2023 н.р.   

Про виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 12.10.2022 №902 «Про проведення у 2022-2023 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).                                                                            

   Завдяки плідній співпраці нарада пройшла результативно, освітяни отримали відповіді на запитання, нові рекомендації та доручення.

       Незважаючи на складні умови, освітня галузь продовжує працювати. Головне, що нас об'єднує спільна мета: забезпечити якісний та безпечний навчальний процес для всіх його учасників.

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень