A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Інструктивно-методична нарада вчителів мистецької освітньої галузі закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради

Дата: 19.09.2022 14:11
Кількість переглядів: 20

16 вересня 2022 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено інструктивно-методичну онлайн-нараду вчителів мистецької освітньої галузі закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради.

Нараду провела Колкова С.А., консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників, яка детальніше зупинилася на питанні оцінювання у 5 класі Нової української школи, організації дистанційного навчання на уроках художньо-естетичного циклу та створенні сучасного мистецького освітнього середовища.

На зустріч була запрошена Гладка І.Ю., практичний психолог ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», яка наголосила на психологічних аспектах організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, важливості надання першої психологічної підтримки учасникам освітнього процесу та поділилася зібраними матеріалами по проведенню психологічних хвилинок під час уроків, порадами для вчителів і батьків.

Глинська Л.В., познайомила присутніх із методичними рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського щодо викладання предмету «Мистецтво», зосередила увагу на переліку навчальної літератури та навчальних програм, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в освітньому процесі.

У ході проведення заходу проаналізували навчально-методичну роботу за минулий 2021/2022 навчальний рік та спланували роботу спільноти на новий 2022/2023 навчальний рік. Засідання пройшло організовано, за активної участі вчителів мистецької освітньої галузі всіх закладів освіти міської ради. Учасники онлайн-наради отримали кейс навчально-методичних матеріалів для планування та якісної організації діяльності у новому, 2022-2023 навчальному році.

Підготувала Світлана Колкова


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень